Like us!

Joomla!™ Disclaimer

Joomla!™ is a registered trademark of Open Source Matters.
Tekdi Web Solutions, tekdi.net and techjoomla.com are not affiliated to Joomla!, Open Source Matters or any of its subsidiaries.

Home Support Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Plugin not working
**
#1497
Plugin not working 6 Years, 7 Months ago Karma: 0
Hi,

I've recently installed the plugin to see if it will work as I hoped.

I have made sure the plugin is enabled but it keeps displaying the code on the front-end {pdf=www.XYZ.com/pdf.pdf|500|300}.

I have made sure to turn the editor off and try, I've used both TinyMCE and JCE with no luck. I have uploaded the pdf into my media directory on the website so I know it's there. I have tried to insert the direct link (right-clicking on folder and "copy link location") but with no success.

I have made sure that the code is pure HTML, but still with no luck.

Below are a list of the plugins I have enabled, that aren't standard as far as I know, in case any have known issues with PDF Embed:

mos_magazine
CDWebgallery
TinyMCE
JCE 1.5.7.4
Core Design scriptegrator plugin
PHP image editor.

Can anyone help me with how to get it working as it would save hundreds of hours of work if it could work.

Many thanks!
slapdash
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1498
Re: Plugin not working 6 Years, 7 Months ago Karma: 0
Forget this post, I have found the answer in a previous post.

Perhaps if the admins read this they can stick it up in the sticky as a solution:


If you experience a problem with the source text displaying instead of the pdf, open a new browser from the start menu/quick launch/shortcut (not from within the current browser as it won't work) and navigate to your site. It will then show the working pdf file.
slapdash
Fresh Boarder
Posts: 2
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1639
Re:Plugin not working 4 Years, 7 Months ago Karma: 0
I've dowload the pluguin but I can't install it. I tried some times but always appear the same message.

I use a Mac and I don't know if it's a problem.
rella
Fresh Boarder
Posts: 1
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#1640
Re:Plugin not working 4 Years, 7 Months ago Karma: 1
Hello rella,

Can you please post what message you are getting when you try to install the extension? Also note that the plugin is compatible with J1.5, please make sure you are trying to install it on J1.5 site, 2.5 or later versions.
himangi
Moderator
Posts: 48
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
Moderators: himangi